KNALLFIN LAMPE!

Er ikke denne lampen morsom og annerledes? Utrolig fint design synes jeg!

Hele lampen er i krom. Selv den ovale lampeskjermen er krom-farget. Og gjennomsiktig! Noe som gir en ekstra spennende dimensjon når den er tent :-)


 

Denne lampen er jeg bare så utrolig glad jeg fikk tak i. Jeg har faktisk to stykker. Med sine 82cm står de nå og glitrer på hvert sitt nattbord.

Jeg oppdaget lampen i et ukeblad hos frisøren. Så ja, reklame fungerer :-) Kjøpte de på Lysgiganten Lampehuset, Alnabru.

Dette er en butikk jeg drar innom med jevne mellomrom. De selger en god del av det jeg vil kalle ordinære pynteting og lamper. Men lengst inn i lokalet, til høyre, kommer du til området med alle de virkelig spennende sakene. Til og med litt møbler. Det er ikke alt som passer inn hos meg. Men himmel så mange "perler"!

Og igjen, nei jeg jobber ikke der :-) Og ikke er det betalt reklame heller. Bare en glede som er verdt å dele! Og det er det hele bloggen min handler om. "Gleder som kan høstes" både av deg og meg :-)

Inga

#glede #design #interiør #lampe #krom #gjennomsiktig #soverom #nattbord

 

2 kommentarer

Helene

15.04.2017 kl.16:23

Love IT!

Det Gode Liv Over 50

16.04.2017 kl.18:32

Helene: Så gøy at du også liker lampene :-))

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits