GULE GLEDER

 

Akkurat nå er gangen min skikkelig gul. Og jeg føler meg utrolig fornøyd og glad :-)

 


 

Nyinnkjøpte flotte liljer lyser opp på speilbordet. Og gule Ullared poser fyller store deler av gulvet. Lempet rett innenfor døren da jeg kom hjem fra Sverige turen i ettermiddag.

Jeg tror jeg må ha handlet inn det meste jeg trenger for ett år fremover! Vitaminer, sminke, deodoranter, skyllemiddel, kluter, muffinsformer, fryseposer, toalettvask, sjampo, bomullspads, tannkrem, kremer, hårspray, strømpebukser, strømper. For ikke å snakke om lyspærer. Og dette bare for å nevne noe av det. En salig blanding. Og i hopetall!

 


 

Jeg har kjøpt mange gaver og pynteting også. Noe jeg er ekstra spent på er noen figurer som jeg skal bruke til et DIY prosjekt. Skal prøve å lage et annerledes opphengsystem, et slags knaggsystem, til gangen. Det skal bli både en utfordring og gøy! 

I morgen er det jobb igjen. Så posene skal få stå til jeg kommer hjem.

Kall meg gjerne litt overfladisk som blir glad av dette :-) Jeg føler meg rett og slett heldig.

 

Inga

 

#glede #blomst #liljer #innkjøp #forbruk #opplevelse #Ullared #billig 

 

3 kommentarer

Lilli

17.04.2017 kl.22:00

Så fine liljer :)

Det Gode Liv Over 50

18.04.2017 kl.07:18

Lilli: Jeg burde jo nesten gitt liljene til deg Lilli. Fint navn!

19.04.2017 kl.00:41

Vise mer diy-prosjekter da 😊

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits