KARTELL LAMPE

Jeg har sett på KARTELLs Bourgie lamper lenge. Surfet på nett. Sett på alle de ulike fargene. Vurdert priser. Vært usikker på om jeg i det hele tatt skulle koste på meg en slik lampe.

 


 

Nå er lampen endelig på plass i stuen min. Og jeg er superfornøyd!! Jeg valgte til slutt den flerfargede utgaven som heter Titan. Foten er tredelt, med tre ulike farger. En side er gull. En annen er bronse. Siste er krom. Skjermen er også i krom, men den kan nesten se sort ut også, avhengig av lyset. Lampen kan enkelt reguleres i høyden, fra 68 til 78 cm.

Jeg endte opp med å bestille fra ROOM21. Der var både prisen og leveringstid veldig bra.

Lampen har jeg plassert på et sidebord i krom med skinnende sorte glassplater. Der kommer den veldig fint til sin rett. Jeg plasserte også noen metallbokser i krom og en vase i gull på bordet for å plukke opp noen av fargene i lampen. Den fine vasen er fra Magnors serie Boblen, designet av Finn Schøll. Det var en julegave fra min far. På veggen rett ved siden av henger KARTELL klokken og bildene jeg selv har malt. Disse har jeg blogget om tidligere.


Dette bildet er lånt fra shopkartell.com og viser et utvalg av alle fargene lampen kommer i.

 

Interiør og kreativitet er gøy :-)

 

Inga

 

#glede #hjem #interiør #design #lampe #Kartell #ROOM21 #gull #krom #bronse #bord #sort #glass #vase #Magnor #Boblen #Schøll #klokke #bilde #kunst #maleri #DIY #kreativitet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits