SENGEGAVL

Endelig fant jeg den! Min drøm av en sengegavl. Hvit og med masse bling. Man kan jo aldri få for mye bling :-)

Jeg har vært på jakt etter en sengegavl lenge. Hadde sett en som jeg likte veldig godt på Flamingo hotell i Las Vegas for flere år siden. Men det var ikke lett å finne tilsvarende til salgs her hjemme. En stund vurderte jeg til og med å lage en selv.

Heldigvis slapp jeg det. For ved en ren tilfeldighet kom jeg over en norsk nettside som har et flott utvalg av sengegavler. Også i min litt "blingete" stil. Firmaet heter Trendy Living AS . De holder visstnok til i Tønsberg.

Etter litt mailutveksling tok jeg sjansen på å bestille en sengegavl usett. I min iver satset jeg på at fargen ville passe hjemme hos meg. Gjett om jeg var spent da jeg fikk den levert på døren. 

Og det har jeg virkelig ikke angret på. Super service og rask leveranse! Og superfin sengegavl av god kvalitet. Laget av hvitt imitert skinn med store Swarovski lignende stener. Jeg valgte den største størrelsen: King. Den var ganske lett å montere på veggen, men det er kjekt å være to.

 


 

De hadde en veldig fin puff som hadde passet perfekt til også. Men der måtte jeg stoppe. Det hadde blitt altfor trangt hos meg.

Bare så det er sagt: dette er ikke betalt reklame. Dette er rett og slett bare verdt å anbefale videre!

Nå føler jeg meg veldig fornøyd og glad over denne delen av soverommet. Veggen har jeg tapetsert med en tapet jeg fant på Maxbo på Alna. Glittereffekter der også selvfølgelig :-) De fine lampene har jeg blogget om tidligere her.

Man MÅ jo bare bli glad av litt bling :-)

 

Inga

 

#glede #interiør #design #sengegavl #netthandel #shoppe #hvit #imitert #skinn #swarovski #bling #headboard #glitter #tapet #lampe #krom

4 kommentarer

kreativemeeg

25.04.2017 kl.22:38

Nydelig! Ble kjempe fint :)

Det Gode Liv Over 50

25.04.2017 kl.22:41

Så koselig kommentar kreativemeeg-tusen takk! Virker som om du er kretiv du også :-) din blogg skal jeg jammen se på. Alltid så gøy å lære av andre.

Tina

27.04.2017 kl.22:51

Lekkert med stor L :)))

Det Gode Liv Over 50

27.04.2017 kl.22:58

Tina: Takk :-))

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits