MINE FAVORITT OLJER

Jeg spiser mye salat. Veldig mye faktisk. Mest fordi jeg jobber med å gå ned i vekt, og at jeg har funnet ut at det hjelper.

Og da har det vært veldig viktig for meg å finne noen oljer som gir alt det grønne litt ekstra god smak. For skal jeg være helt ærlig, synes jeg ikke alltid at det frister like mye å få i meg all den salaten jeg trenger :-)


 

Så jeg har prøvd meg frem. Og min desiderte favoritt er blitt Grønn Sitron Olje fra Oliviers&Co. Den koster kr 279 for 0,5 liter. Litt dyr synes jeg, men den er veldig drøy. Dessuten har jeg vært heldig og funnet den på tilbud innimellom også.

Jeg har kjøpt en "helletut" til som gjør kannen lettere å bruke. Tror den kostet ca 25 kroner. 

Dette er en veldig god olivenolje. Sitronsmaken er ikke for markert. Nok til at den frisker opp salaten. Og den gjør oljen bittelitt søtlig. 

Jeg har en annen olje av samme merke som jeg også er blitt hekta på: CHILIOLJE. Den kommer i samme størrelse og pris som sitronoljen; 0,5 liter til kr 279.

Denne er veldig spicy. Har også en antydning av sitron i seg, men det er så lite at jeg ikke ville visst det hadde jeg ikke lest det.

Helt perfekt til pizza og annet man liker å smaksette litt ekstra. Sikkert godt til pommes frites også, for de som kan spise det da :-)

Jeg blir ikke sponset av Oliviers&Co på noe vis. Har rett og slett bare lyst til å anbefale oljene videre. Sunt skal det jo være med olivenolje også :-)
 

Inga

 

#glede #olivenolje #olje #mat #helse #sunt #vekttap #salat #sitron #chili #spicy #Oliviers #Oliviers-Co

(Bildene har jeg lånt fra nettet: oliviers-co.no)

2 kommentarer

Matmoms

20.05.2017 kl.00:28

Jeg har den pistasj-kremen de selger på små krukker! Litt skummelt å ha i skuffen i grunn;) kanskje jeg skal ta med meg en olje neste gang:)

Det Gode Liv Over 50

30.05.2017 kl.21:14

Matmoms: Pistasjkremen er farlig god :)) Måtte slutte å kjøpe det for den gikk unna i rekordfart. Lite selvdisiplin sikkert :)

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits