DET ER HÅP LIKEVEL :-)

Hvor herlig er ikke det? At det finnes mennesker som er spontane og gjør noe koselig for andre rett og slett bare fordi de har lyst.

Jeg fikk gleden av å oppleve det her om dagen. Og bedre timing kunne det ikke vært.

Jeg hadde akkurat tenkt at verden er i ferd med å bli et kaldere sted. Etter å ha opplevd ganske så mange både selvsentrerte og uhøflige mennesker den senere tiden, begynte jeg nesten å miste troen på menneskeheten.

Hvor er medmenneskeligheten og god, gammeldags folkeskikk blitt av? Er vi gått inn i en tid hvor det er akseptert å dyrke egoet på bekostning av våre medmennesker? Er det rart det er krig i verden da?

Og midt oppi denne tankerekken, som et tegn sendt fra oven, ser jeg den :-) En liten kvist med nyutsprungne blader som stikker inn over gelenderet på balkongen min. Det hører til historien at jeg bor i en høy 1. etasje, og akkurat da satt og filosoferte i solen over en kaffekopp.


 

Giveren er en ung mann i tyveårene. Med et strålende smil sier han - Den er til deg! Han står på gangveien sammen med 3 andre, to like unge damer og enda en ung mann. Den ene av jentene føyer smilende, nesten kvitrende, til -Så fin du er. Ha en fantastisk dag!  

Og så forsvant de like fort som de dukket opp.

Og igjen satt jeg på verandaen. Smilende. Og glad. Borte var de mørke tankene om all ødeleggende egoisme. Med ett var verden et lysere sted igjen :-)

En varm takk til dere, hvem enn dere var!

 

Inga

 

#glede #opplevelse #glad #kvist #skudd #vår #medmenneske #medmenneskelighet #omtanke #egoisme

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits