NYE LAMPER :-)

Jippi! Jeg har fått meg to nye lamper (ja, jeg vet..igjen).

Fant de på ferieturen i Spania. Jeg var veldig spent på om jeg skulle få de med meg hele hjem. Hadde nemlig bare handbagasje! Den ene skjermen fikk seg en liten smell, men jeg klarte å fikse det. Så jeg er kjempefornøyd!

 


 

For øyeblikket har jeg plassert de på speilbordet i gangen. Synes de passer veldig bra der. Enkle, smale og litt over 70 cm høye. Lampefot i krom, med en stor "blingkule" midt på. Skjermene er sølvgrå. Fargen kommer ikke helt riktig frem på bildet.

Jeg er sikkert litt overfladisk som har så mye glede av ting som dette-men det er helt greit synes jeg :-) Det er handler jo om å høste gleder. Store og små :-)

Inga

 

#glede #interiør #hjem #design #pynt #lampe #krom #bling #skjerm #sølv #grå #speilbord #Spania

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits