"SKOGSTUR" VED FROGNERPARKEN

 

Jeg tok en ny rute hjem fra min tur til Frognerparken som jeg blogget om i går.

Den var så koselig at jeg fikk lyst til å anbefale den videre:

Ta utgangspunkt i Frognerdammen. Dersom man kommer inn i Frognerparken gjennom hovedporten, finner man den til venstre i parken.


 

Fra enden av Frognerdammen kan man følge en fin, kort dal ned mot Skøyen. Det er den som er verdt å gå hvis man ikke har gjort det før!


Grusveien er litt kupert, men lett fremkommelig. Dalen er så idyllisk og rolig at det er vanskelig å skjønne at man befinner seg midt i byen.


I går oppdaget jeg til og med en fin hegre innimellom trærne! Stolt og fin vasset den med lange ben i bekken som renner gjennom dalen fra Frognerdammen. Fra tid til annen fanget den en liten fisk som den kjapt svelget.

Tenk at vi har slike fine steder midt i byen!

Inga

 

#glede #opplevelse #gåtur #tur #friluft #Oslo #Frognerparken #Vigeland #dal #Frognerdammen #dal #bekk #grusvei #hegre #fugl #Skøyen

 

2 kommentarer

09.06.2017 kl.06:49

Ser helt nydelig ut. Desto bedre kjent man blir med Oslo, jo flottere blir byen!

Det Gode Liv Over 50

09.06.2017 kl.14:08

Anonym: Veldig enig :-) Tenkte jeg skulle starte min egen lille "bysafari" :-)

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits