ÅRETS FØRSTE BAD PÅ HUK (BYGDØY)

En fin helg nærmer seg slutten. Jeg har fått smaken av sommer igjen. Kjenner det gjør så utrolig godt.

Lørdagen var spesielt fin. Klokken 07.30 plinget en sms inn fra min yngste datter. Det var meldt fint vær. Hun inviterte meg med på strandtur :-)


 

Allerede klokken 10 var vi på plass på Huk. Mat og drikke var kjøpt inn. Termosen fylt med kaffe. Så tidlig på dagen var det godt om plass både på parkeringsplassen og stranden. De store plenområdene var like tomme. Befriende fredelig og rolig! Temperaturen viste over 20 grader allerede så tidlig på dagen.

 

Hele 6,5 herlige timer senere tok vi fatt på veien hjem. Med deilig solvarm hud. Og en aldri så liten stolthet over å ha tatt årets første bad. Faktisk mange bad. Og ikke bare mitt vanlige kjappe dypp i vannet. Det ble noen svømmetak også. Tiltross for at det bare var 16 grader i vannet var det deilig. I luften ble det etterhvert over 25 grader, så det gjorde faktisk godt med en liten avkjøling.

Superfin dag som jeg er utrolig takknemlig for at datteren min fikk meg med på. Jeg var nemlig en smule trøtt da hun tekstet meg :-)

Kan absolutt anbefales hvis du ikke har vært der! Der finner man noe for enhver vil jeg tro. Kiosk hvis du er sulten, plass for ballspill og mye mer. Er du heldig får du også sett Christian Radich seile forbi. Og Kielferja. 


 
 

Håper dere også har hatt en finfin helg!

Inga

 

#glede #opplevelse #bysafari #Oslo #friluftsliv #strand #Huk #Bygdøy #sol #varmt #bad #datter #glad

4 kommentarer

20.06.2017 kl.08:03

Såå deilig :) hørt at det alltid er så fullt der ute, men da er nøkkelen å være tidlig ute! Takk for tipset:))

Det Gode Liv Over 50

24.06.2017 kl.20:47

Anonym: :-))

21.06.2017 kl.20:38

Det så deilig ut 😊

Det Gode Liv Over 50

24.06.2017 kl.20:47

Anonym: Det var det :-)

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits