VESTKANTTORVET

En uke med litt ekstra mye jobb er over. Endelig kom helgen, og med den en dag med nydelig vær igjen :-) Denne lørdagen nøt jeg i sentrum. Var blant annet innom Oslos eldste faste antikk- og bruktmarked; Vestkanttorvet.


 

Vestkanttorvet åpnet første gang i 1989, og har siden det vært et trofast innslag i bybildet på lørdager. Du finner det på hjørnet av Professor Dahls gate og Neubergsgate, i nærheten av Frognerparken. 

Det er hyggelig å ta seg en tur hit, enten man har lyst til å handle litt eller bare ta en titt. Her finner man alt mulig. Antikke saker, ulike brukte gjenstander. Klær, vesker, sko. Bare for å nevne noe. Har man ting man ønsker å få solgt kan man også leie seg en bodplass selv (utleie info finner du her).


 

Hit kommer folk i alle aldre. Det sies at det kan være så mange som 10 000 mennesker innom på en god dag!

Det ble ikke til at jeg kjøpte noe idag. Min datter fant seg derimot både ullgenser, bluse og skjørt som hun betalte under 350 kroner for til sammen.

En koselig aktivitet som absolutt kan anbefales! Åpent fra 9-17 på lørdager. Uansett vær!

 

For min del ble dette en spesielt flott dag. Jeg fikk nemlig avslutte lørdagen på kafe med alle jentene mine. Det vil si mine to døtre og mine tre barnebarn. Bedre enn det kan jeg ikke ha det :)

God helg til dere alle!

Inga

 

 

#glede #opplevelse #bysafari #Oslo #Vestkanttorvet #Frogner #Majorstuen #lørdag #marked #anbefale #famile #døtre #barnebarn

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

Tina

25.06.2017 kl.08:11

Som å gå på skattejakt :)

Det Gode Liv Over 50

25.06.2017 kl.11:48

Tina: Ja ikke sant ? Tar man seg tid til å kikke kan man finne mye fint. Det var til og med fine designer vesker der. Inga

25.06.2017 kl.16:56

Takk for en fin dag, mamma 😊

Det Gode Liv Over 50

25.06.2017 kl.17:09

I like så jenta mi :-)

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits