PIONER

 

Ukens blomst er på plass :-)

Egentlig er det over en uke siden jeg kjøpte blomster sist. Vasene har faktisk stått litt tomme. Det har vært så mye fint som har skjedd den siste tiden at jeg har glemt det helt bort. Jeg er dessuten et sommermenneske, så mulig at det er derfor. Jeg har kost meg med blomstene som har dukket opp ute i Oslos mange bed istedet.


 

Men nå er blomstene på plass. Denne gangen ble det pioner. Innkjøpt fra Floriss ved Oslo City. Veldig fine, og slett ikke så dyre. Spesielt ikke siden de ofte holder seg ganske så lenge.

Kr. 99 for 11 stykker. Mange nok til at jeg til og med kunne dele de opp i to vaser. Så nå er det sommerrosa både i stuen og gangen :-)

 


 

Idag har jeg fått vasket over litt hjemme. Og med blomster på plass også blir det ekstra koselig å komme hjem fra jobb neste uke.

Inga

 

(Ps....dette er ikke betalt reklame)

#glede #opplevelse #blomst #bukett #nyvasket #hjem #interiør #pioner 

4 kommentarer

Aqua

25.06.2017 kl.18:37

Pioner er så fine blomster :)

Det Gode Liv Over 50

25.06.2017 kl.18:53

Ja, ikke sant Aqua :-) Jeg har faktisk ikke begynt å kjøpe disse blomstene før det siste året. Aner ikke hvorfor?.de er jo så fine og holder lenge. Inga

busymamma

30.06.2017 kl.09:43

Så fine! Jeg har faktisk aldri kjøpt Pioner selv...holder de seg lenge? Jeg pleier å kjøpe liljer, de står som regel godt over 2 uker :-)

Det Gode Liv Over 50

02.07.2017 kl.21:32

Hei busymamma;-) Liljer er utrolig fine de også! Minner meg om min mor. Synes bare vannet kan lukte litt vondt etterhvert. Er du plaget med det? Pionene jeg har i stuen er utrolig flotte enda og jeg tror de kommer til å holde seg godt ut denne uken også. Så ja, de holder seg bra. Men av en eller annen grunn henger de jeg har plassert i gangen. Fra samme bukett så det er litt rart. Vasen jeg har der har plass til mye mindre vannmengde?mulig det er derfor. De har ikke gått tom for vann, men mulig at det kan ha noe å si likevel? Eller så er posen med næring som fulgte med buketten blitt skjevt fordelt?Aner virkelig ikke helt hvorfor. Mørkere i gangen, men siden de er avskårne blomster bør vel ikke det ha så mye å si tror jeg. Et lite mysterium :-)

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits