DAGENS GODE LUNSJ

Det er ikke så verst å ha rester til lunsj når det er mat som dette. Det er ikke så verst å gå på diett da heller  :-) Vektnålen har nemlig begynt å vandre motsatt vei igjen nå. Så da må salatene få større plass i kostholdet igjen.


 

Så idag ble det salat med chipotle og sitronkrydret entrecôte. Kjøttet stekte jeg til middag igår. Og det var like mørt og saftig idag. En veldig enkel salat, som alltid. Men veldig god.

Jeg brukte sitronolivenolje sammen med salatblandingen. Oljen har jeg blogget om tidligere. Denne gangen hadde jeg også på litt hvit balsamicoeddik som er smaksatt med fersken og aprikos. Utrolig god eddik! Sammen med noen biter melon ble dette en lunsj jeg absolutt ikke kan klage over. 


 

Til dessert hadde jeg moreller. Ja jeg vet, hvem har vel dessert til lunsj ??? Jeg er bare blitt så hektet på moreller denne sommeren at jeg bruker enhver unnskyldning.

 

Mulig jeg må kalle dette middag istedet og spise noe lettere senere idag :-))

 

Inga

 

#glede #opplevelse #sunn #helse #diett #mat #salat # entrecôte #chipotle #sitron #olivenolje #fersken #aprikos #balsamicoeddik #melon #moreller

2 kommentarer

Henriette Thorkildsen

26.06.2017 kl.19:04

Herlig - ønsker deg en strålende fin dag videre :-D Forresten kan dessert fint være til lunsj! Thihi

Det Gode Liv Over 50

26.06.2017 kl.20:02

Henriette Thorkildsen: hei og takk for dessert støtten :-)) Besøkte nå bloggen din og ser at du har masse god mat jeg jammen skal se mer på! Ønsker deg også en finfin dag :-) Inga

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits