TOPP MASCARA!

Det er ofte litt tilfeldig hvilken mascara jeg ender opp med å kjøpe. Jeg har aldri funnet en type som er helt slik jeg ønsker.

Men denne gangen hadde jeg faktisk bestemt hvilken jeg ville ha på forhand. Jeg hadde fått en vareprøve i et ukeblad som viste seg å ha både børste og konsistens som jeg liker. Og den er så bra at jeg nå har lyst til å anbefale den videre :-)

MAX FACTOR MASTERPIECEMAX. 

Jeg kjøpte en i sort. Kostet meg 169 kroner på HM. Ikke den aller billigste, men i mine øyne en helt ok pris siden jeg er så fornøyd. Klumper ikke. Lett å få på. Gir nok farge med få strøk. Ender ikke opp under øynene i løpet av dagen :-)

Inga

 

(Ps....dette er ikke betalt reklame)

 

#glede #kropp #velvære #skjønnhet #kosmetikk #sminke #mascara #max #factor #anbefale

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits