OSLO PRIDE

Byen bader i glade farger i disse dager. Det er tid for Oslo Pride igjen :-)


 

"Oslo Pride er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. En tidagers festival hvor alle får være akkurat den man er."

Sitatet er fra nettsiden til Oslo Pride, hvor du også finner programmet for hele festivalen. Det er mange spennende og ulike arrangementer i løpet av disse dagene.


 

Selv vil jeg prøve å få med meg den storslåtte paraden gjennom byen på lørdag 01.07. Den starter kl 13.00 på Grønland og avsluttes i Pride Park et par timer senere.


Man kan ikke annet enn å bli fascinert og glad når man ser alle de fargerike flåtene og smilende menneskene. I følge nettsiden samlet paraden i 2016 hele 30.000 deltakere og 200.0000 feststemte tilskuere :-)

Kan anbefales! 

Inga

 

#glede #opplevelse #bysafari #Oslo #pride# #oslopride #festival #parade #fargerik

 

 

 

2 kommentarer

02.07.2017 kl.19:54

Det er mye gøy å se på i den paraden! Litt annet enn del fleste andre 😊

Det Gode Liv Over 50

02.07.2017 kl.21:23

Anonym: Veldig enig :-)

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits