LISEBERG OG FLAGRENDE "GEVANTER" :-))

Lørdag ettermiddag ble det en spontantur til Sverige. Vi kjørte avgårde uten noe bestemt mål og endte opp på Liseberg i Gøteborg. Herlig med sommer og muligheten til å kunne være så impulsiv!


 

Ekstra herlig er det også på en slik dag å ha en venn med en superfin cabriolet :-) Legger man til mimre musikk og masse latter i bilen, kan man ikke annet enn å føle seg både utrolig heldig og glad. Rakk til og med å bli litt solbrent på den knappe 300 kilometer lange turen ned svenske kysten.


 

Vi hadde flaks og fikk et rom på Gothia Towers da vi kom frem. Det siste ledige visstnok. Hotellet ligger tvers over for Liseberg og er kanskje ekstra populært pga det. Vi var så vidt innom rommet, slang inn det lille vi hadde tatt med, før vi satte avgårde over veien.

Tivoliet er heldigvis oppe til kl 23 på kvelden, så vi rakk både å kjøre flere berg- og dalbaner, spøkelseshus og se oss rundt. Det ble til og med tid til middag og litt vin ved "brygga". Spareribs til 130 kroner er slettes ikke verst pris. Like godt som det er usundt :-)


 

Her er det virkelig mye å finne på, uansett alder. Er man ikke like pysete for å være "oppned" som meg, er sikkert det nye trekkplasteret LOKE helt topp. Bare sjekk ut her på denne videoen hvor skummel den er. Ikke noe for meg. Jeg hyyyyyyyyler mer enn nok som det er i vanlige berg- og dalbaner :-) For barn eller andre som ønsker det enda litt roligere er det også mange karuseller og aktiviteter å velge mellom. Til og med dansegulv med levende musikk for de som vil danse, eller musikkshow fra scene.
 


 


 

Det kan være greit å vite at det ikke er lov å ha med seg løse gjenstander eller vesker på enkelte av aktivitetene. Enkelte steder har de skap som man kan slenge vesken eller ting fra lommene inn i mens man kjører. Det står at de negative g-kreftene er så store at løse gjenstander kan fly ut. Og at dette gjelder på berg- og dalbanen "Balder", fikk jeg selv virkelig erfare. For selv om vesken var trygt plassert i skap på bakken, opplevde jeg flyvende gjenstander-eller skal jeg si kroppsdeler :-) Heldigvis klarte jeg å dytte en flagrende pupp på plass innenfor toppen igjen før vi kom til den delen av banen hvor det tas bilde :-)) jaja....det er godt at man ikke er så sjenert lengre. Det fikk meg til å tenke på noe jeg blogget om tidligere-det er visst ikke bare "mormors armer som har vinger" :-))


 

Så hvis man har mulighet og lyst på underholdende og uventede opplevelser kan Liseberg absolutt anbefales :-))

Og hotellet også! Det var deilig å bare ha et par hundre meter å gå til hotellet etter flere timer på tivoliet. Ikke helt det billigste hotellet, 1740 svenske kroner for et dobbeltrom. Men når det er sagt hadde de fleste hotell i Gøteborg omtrent like høy pris denne helgen. Det er verdt å nevne at det fulgte med en kjempegod frokost i prisen. Stort utvalg i både varm og kald mat. Og selv om hotellet var fullt, var det god plass i frokostsalen.

 

Fortsatt god sommer!

Inga

 

#glede #opplevelse #Sverige #biltur #Liseberg #Gøteborg #tivoli #hotell #Gothiatowers

2 kommentarer

09.07.2017 kl.23:42

Haha😂 Sånt kan skje. Kos med spontantur😊

Det Gode Liv Over 50

10.07.2017 kl.16:56

Har i hvert fall lært nå og har et morsomt bilde som minne :-))) Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits