SALAT MED JORDBÆR

 

Nok en dag med en enkel salat. Skal jeg være helt ærlig er jeg inne i en periode hvor jeg er lei "grønnfor". Men vektnålen viste 3 kilo mer enn det jeg var på det laveste for noen måneder siden. Så det er bare å bite i det sure eplet....eller skal jeg si den bitre salaten :-) 

Det var ikke så mye å velge i hjemme idag. Men det ble faktisk ganske så godt likevel. Og sundt. 


Dagens innhold:

- Baby leaf salatblanding (Coop)

- Lun chevre

- Spekeskinke (Stranda)

- Jordbær (norske)

- Grønn olivenolje med sitron (Olivenlunden 1830)

- Hvit balsamicoeddik med fersken og aprikos (Olivenlunden 1830)

- Tørket blanding av ulike krydderurter

 

Jeg brukte en ny type olivenolje. Hadde gått tom for sitronoljen fra Oliviers&Co som jeg er så superbegeistret for. Var litt skeptisk til å prøve et annet merke, men den viser seg også å være veldig god. Litt annen olivenolje tror jeg. Litt mer sitronsmak enn den andre. Men alt i alt veldig frisk og god. Jeg kommer til å kjøpe den igjen. Den koster 279 kroner for 500ml.

Den hvite balsamicoeddiken er også veldig frisk og fin. Med en sødme av fersken og aprikos som passet bra til det salte spekekjøttet. Sammen med helgens rester av jordbær ble det faktisk ganske så godt. Den koster 239 kroner for 250 ml. Ikke akkurat billig den heller, men små mengder gir mye smak.


 

Dette er ikke betalt reklame, men jeg hadde ikke hatt noe imot å bli sponset litt :-) Verdt å prøve hvis du som meg trenger litt nye smaker i salaten!

 

Inga

 

#glede #mat #matglede #sundt #sunn #kosthold #salat #babyleaf #chevre #spekeskinke #jordbær #urtekrydder #sitronolje #olivenolje #balsamicoeddik #Olivenlunden #Oliviers

(noen av bildene er lånt fra nett: olivenlunden1830.no)

2 kommentarer

Lilli

10.07.2017 kl.21:16

Det så veldig godt ut :)

Det Gode Liv Over 50

10.07.2017 kl.21:58

Takk for at du legger igjen en hilsen Lilli :-) Det er faktisk overraskende mye god smak selv om det egentlig er få ingredienser. Tok en snartur innom din blogg og ser du har kost deg på jazzen du også :-) Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits