"SITTE OG SE PEN UT SKO"

Jippi, jeg har fått meg nye sko :-) Pumps fra Michael Kors.


Er de ikke knallfine!? Og kanskje det beste av alt, de var på salg. Satt ned 70%! Fant de tilfeldigvis i en Outletbutikk da jeg var på Kongsberg sist fredag. Betalte 390 kroner.

Meningen er at jeg skal bruke de i min yngste datters bryllup i september. Har ikke kjøpt kjolen enda, men tror den duse gylne fargen er såpass nøytral at de går til det meste? Hvis jeg matcher de med et par øredobber i samme farge tror jeg det kan bli veldig fint. Vet at de har knallfine øredobber med swarovski stener som de designer selv hos Zuzanna G på Grünerløkka. Skal ta meg en tur dit senere en gang.


Vel hjemme igjen er jeg blitt redd at de kanskje er litt høye for meg? Har aldri hatt fullt så høye hæler før. Jeg må nok trene litt på å gå :-) Og sikkert ha med et par flate i reserve.

Himmel...dette var kanskje ikke helt gjennomtenkt. Litt typisk meg. impulsiv. Men pene å sitte med da :-) 

"Sitte og se pen ut sko". Hvis det ikke finnes sko som heter det, så gjør det det nå :-)

 

Inga

 

#glede #sko #bryllup #Michealskors #Kors #hæler #høye #bryllup #ZuzannaG

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits