LONDON-The Serpentine

Nå er jeg her :-) London. Jeg liker virkelig denne storbyen! Stemningen. Luktene og lydene i gatebildet. Parkene.

Liker byen så godt at jeg velger å "glemme" nyhetene om terror- og syreangrep på uskyldige mennesker og tar turen hit likevel.


 

Byen bringer mange fine minner. Opplevelser og steder som jeg prøver å gjenoppleve hver gang jeg kommer. Denne gangen har jeg bare et par døgn her, men jeg har likevel rukket innom noen av "mine steder".

Fikk lyst til å dele spesielt en av disse, kanskje litt mer ukjente, perlene her i bloggen:THE SERPENTINE


 

The Serpentine er en kunstig innsjø midt i Hyde Park. En fredfull oase midt i hjertet av London. En nydelig innsjø som har vært en del av byen helt siden 1730.


 

Når jeg har tid pleier jeg å bruke et par timer til rusle gjennom parken og langs vannet. Også et ypperlig sted for en liten hvil på plenen hvis man trenger det i all shoppingen :-) Eller for eksempel bare for å mate noen av de mange ekornene i parken. Har man lyst på en dukkert eller leie en robåt er det også mulig.


 

Egentlig er det den østlige delen av innsjøen som forbindes mest med navnet "The Serpentine". Der har den en lang og buktende form som passer bra til navnet ("slangen").

Jeg stopper alltid på østsiden av vannet. Nærmere bestemt på Dell restaurant. Her kan man nyte både litt mat og et glass vin ved vannkanten. Med god utsikt ut over all aktivitet på og langs vannet. Spesielt deilig på en varm sommerdag i solen.
 

Har du tid og lyst til å se en litt annen del av London er dette verdt et besøk!

 

Inga

 

#glede #opplevelse #reise #London #Hydepark #Serpentine #park #innsjø 

(Bilder er lånt fra nettet: serpentine.org.uk; katecowdrey.com; commons.wikimedia.org; visitlondon.com)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits