The Cork and Bottle, London

Har du lyst til å prøve et litt annerledes spisested i London kan jeg anbefale ett av mine yndlingssteder ved Leicester Square. Dette er enda en ganske så skjult perle i London!


 

Linken til restauranten har du her.

En trapp ned fra gateplan finner du denne lille, intime restauranten. Trangt. Til tider veldig folksomt. Men utrolig koselig og stemningsfullt!

De har masse god mat og ikke minst et stort utvalg gode viner.


Også denne gangen valgte vi deres kjente "Ham and Cheese pie". Den var akkurat like supergod som vi husket den :-) Og rimelig. Masse mat til 11 pund.


 

Restauranten kan oppleves som litt bortgjemt blant all aktivitet og alle restauranter på Leicester square. Men den er absolutt verdt å lete litt etter og verdt et besøk!

Bon appétit!

Inga

 

#glede #opplevelse #reise #London #Leicester #Leicestersquare #thecorkandbottle #mat #restaurant #pai #skinke #ost #pie

(Bildene er lånt fra nettet: thecorkandbottle.co.uk; cosylondon.blogspot.no; tripadvisor.co.uk)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

55, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits