NYE NEGLER

Idag fikk jeg endelig tid og mulighet til å få ordnet neglene mine igjen. Jippi :-) Jeg rakk ikke å få det gjort før ferien. Og nå var de blitt både ubehagelig lange og stygge.

De siste to årene har jeg faktisk unnet meg å få fikset neglene ganske så jevnlig. Føles utrolig godt å bli stelt litt med!

Jeg har gått til samme sted hele tiden: "Kim negler 2". Et lite sted ved Sentrum scene. Torg gata mener jeg det er. Det var barna mine som tok meg med til dit første gangen. De hadde vært så utrolig snille og gitt meg et gavekort til manikyr.

Også denne gangen ble jeg kjempefornøyd :-)

Og hvis disse holder like bra som de pleier, trenger jeg ikke gjøre noe med dem igjen før om 5-6 ukers tid.

Hun som fikset neglene mine idag het Ann. Henne vil jeg veldig gjerne ha neste gang også. Flink, nøye og rask. Og neglene ble tynne, slik jeg ønsker de (bildet bedrar litt).

Inga

 

#glede #velvære #manikyr #franskmanikyr #negler #Kimnegler2 #salong

4 kommentarer

Pernille

02.08.2017 kl.19:56

Utrolig fine negler :)

Det Gode Liv Over 50

02.08.2017 kl.20:53

Takk Pernille :-) Er like fornøyd hver gang jeg har vært der. Og det er kjempdeilig å slippe negler som "flaker opp" og brekker hele tiden!

03.08.2017 kl.07:31

Deilig med litt luksus i hverdagen :D

Det Gode Liv Over 50

03.08.2017 kl.20:23

Hei Anonym :) Ja ikke sant. Får litt dårlig samvittighet av og til for det er jo ren luksus å gjøre dette her såpass ofte. Men det gå fort over :-)))

Skriv en ny kommentar

Det Gode Liv Over 50

Det Gode Liv Over 50

56, Oslo

VELKOMMEN! Jeg er Inga, livsnyteren bak detgodelivover50.blog.no. Denne hjemmesiden handler om å HØSTE GLEDER. Små og store gleder, billige og dyre, nært og fjernt, i hverdag og fest. Mitt mål er å inspirere både deg og meg selv til å få det meste og beste ut av livet. Alder er inget hinder. Nesten tvert om! Og ingenting er for trivielt. Det viktigste er at det gjør deg glad. La oss skape VÅRE BESTE LIV, ut ifra de muligheter og begrensninger hver og en av oss har!

Kategorier

Arkiv

hits